אופלי » Blog Archive » הכנס השנתי של תעשיית ההזדהות הבטוחה והיישומים הביומטריים:


הכנס השנתי של תעשיית ההזדהות הבטוחה והיישומים הביומטריים:

פרופ׳ ליאור וולף ופרופ׳ טל הסנר זכו בפרס עבור פרסום מאמרים מחקריים פורצי דרך בתחום הביומטריה

פרופ׳ ליאור וולף, מאוניברסיטת תל אביב, ופרופ׳ טל הסנר, מהאוניברסיטה הפתוחה, הם הזוכים בפרס מנכ"ל משרד ראש הממשלה לעידוד המחקר בתחום הביומטריה על פרסום מאמרים מחקריים חדשניים ופורצי דרך בתחום הביומטריה. הפרס הוענק לשניים על ידי יוסי קטריבס, המשנה למנכ"ל משרד רה"מ, במסגרת הכנס השנתי השני של תעשיית ההזדהות הבטוחה והיישומים הביומטריים, שנערך בתל אביב. הבחירה בשניים נערכה על ידי ועדת שיפוט בראשות רם ולצר, הממונה על היישומים הביומטריים במשרד ראש הממשלה ובהשתתפות פרופ' נורית ירמיה, המדענית הראשית לשעבר, במשרד המדע, פרופ' יוסי אלמוג ממכון קזאלי, האוניברסיטה העברית, פרופ' אלי ביהם מהטכניון ועודד דיסטל ממשרד הכלכלה. הפרס עמד על סך של 20 אלף שקל.

הענקת הפרס לליאור וולף

הענקת הפרס לליאור וולף

הכנס, השנתי, בייזום יחידת הממונה ובשיתוף משרד המדע, הטכנולוגיה והחלל, הציג בפני כ-200 משתתפים, מהארץ ומחו״ל, את העשייה המבוצעת על ידי הממשלה בתחומי ההזדהות הבטוחה והיישומים הביומטריים – ושם דגש מרכזי על חידושים, אתגרים ומגמות עולמיות בתחומים אלו.

 

פרופ' וולף אשר מחקרו פורסם בכתב העת הטכנולוגי החשובIEEE   הציג אלגוריתם לזיהוי פנים חדשני, שהדיוק שלו עובר זיהוי פנים אנושי. זהו המחקר הראשון בו נעשה לימוד מעמיק על זיהוי פנים, אשר קיבל אימפקט פרסום משמעותי ומרשים. לתוצרי המחקר יש פוטנציאל שימוש עסקי ומסחרי רב, וקיימות חברות מסחריות אשר הביעו עניין באלגוריתם שהוצג במחקר.

 

פרופ׳ הסנר, מומחה לראייה ממוחשבת, קיבל את הפרס על פרסום מחקר העוסק בשערוך גיל ומין מתמונות פנים, נושא בעל יישום חשוב בפרויקטים ביומטריים גדולים לצורך איתור מדויק של מתחזים וסינון הצורך בבדיקת "החשדות" במערכת.

 

הכנס, המהווה מפגש ייחודי בין הגורמים הממשלתיים העוסקים בתחום, לבין התעשייה והאקדמיה, הציג חידושים ומגמות עולמיות בתחומי הביומטריה וההזדהות. המפגש, בייזום רם ולצר, הממונה על היישומים הביומטריים במשרד ראש הממשלה ובשיתוף משרד המדע, הטכנולוגיה והחלל, ריכז כ-200 משתתפים מגופי ממשלה, מהאקדמיה ומחברות מובילות בתחום מהארץ ומהעולם. הכנס נתן במה להצגת הדרכים בהן טכנולוגיות מתקדמות בתחומי הביומטריה וההזדהות מאפשרות את שיפור השירותים הדיגיטליים בישראל, וכן עסק באתגרי ההגנה על המידע, הפרטיות והבטחון. המפגש כלל תערוכה של סטארטאפים ישראלים וחברות נוספות מהתעשייה (שלחלקן זו חשיפה ראשונה) והוצגו גם מחקרים ישראלים חדשניים בתחום הביומטריה וההזדהות.

 

למידע נוסף: http://bioapp.gov.il/Pages/Home.aspx



Deprecated: הקובץ תבנית ללא comments.php הוצאה משימוש בגרסה 3.0.0 ואין לו תחליף חלופי. יש להוסיף את הקובץ comments.php לתבנית. in C:\HostingSpaces\oplinet\opli.co.il\wwwroot\wp-includes\functions.php on line 5583

סגור לתגובות.