אופלי » Blog Archive » ריצה יבשה


ריצה יבשה

סדרת הנעליים GHOST 6

סדרת הנעליים GHOST 6

לקראת החורף והימים הגשומים, מותג נעלי הריצה BROOKS (ברוקס) מציג את סדרת הנעליים GHOST 6 העמידה במים ומשפרת הביצועים, ע"י חיבור מלא בין כף הרגל לבין הקרקע

נעלי הריצה החדשות של BROOKS המוצעות לנשים ולגברים, הונדסו במטרה לסייע לרצים להגיע לביצועים המקסימאליים שלהם- גם בחורף; עבור אלו מאיתנו שיוצאים לסיבוב ריצה בשלוליות שלאחר הגשם, ה-GHOST 6 הונדסו כך שלא נחליק ושכפות הרגליים יישארו יבשות, הודות לבטנת ה-GORE-TEX® האוורירית בחלקן הפנימי. כמו כן, בכדי שהרצים יוכלו להגיע לביצועים המקסימאליים שלהם, הוסר ה-shank (מסגרת פנימית בסוליה) ממרכז הנעל, כך שנוצר חיבור מלא בין הקרקע לבין כף הרגל, מהעקב ועד לבוהן, מה שמעניק איזון מלא של כובד משקל הגוף לאורך כף הרגל.

סדרת הנעליים החדשה מתאימה עצמה באופן ייחודי ואינדיווידואלי לצורת כף הרגל של כל משתמש או משתמשת, תוך שילוב בולם הזעזועים בטכנולוגיית ה-DNA הייחודית למותג, אשר יוצר התאמה בין משקל הרץ לעצימות הבלימה. בנוסף, בחלקה התחתון של סוליית ה-BioMogo המתכלה, שולבה ה-HPR plus- תרכובת גומי סופר-עמידה שפותחה על-ידי מהנדסי המותג, במטרה לשמור על אורך חיי הנעל תוך חיזוק העמידות באזורי בלאי ייעודיים (כמו העקב).

הנעליים מוצעות בשלל צבעים, כגון ורוד-אפור, תכלת-צהוב ועוד, כאשר בחלקן העליון רשת בטכנולוגיה מתקדמת של בדי מיקרופייבר לנידוף זיעה ותחושת אוורירית.

סדרת הנעליים GHOST 6

סדרת הנעליים GHOST 6

http://www.youtube.com/watch?v=F5ap6c2X-C0

מידות גברים: 40-50

מידות נשים: 35.5-44

מחיר: 750 ש"ח



סגור לתגובות.