HP משיקה:

מחשב הלוח החדש TouchSmart tm2

מאת הודעות לעיתונות.

TouchSmart tm2

המחשב הנייד המעוצב הינו דור ההמשך של סדרת המולטי-טאץ' החדשנית והייחודית מבית HP וכולל יישומים כגון Huluו- Twitterיחד עם שליטה מלאה באמצעות נגיעת אצבע קלה

HP משיקה ב - CES את המחשב הנייד החדשני שהופך ממחשב נייד רגיל ללוח מולטי-טאץ' בהינף מסך. ה- tm2 עשוי מאלומיניום מעוצב ומאפשר שליטה מלאה ונוחה בגלישה באינטרנט, עריכת תמונות, בחירת קבצים ועוד באמצעות נגיעת אצבע קלה.

HP פיתחה תוכנת שליטה ייחודית המאפשרת לבצע פעולות כגון הגדלה, סיבוב או הזזה של אובייקט בצורה קלה ואינטואיטיבית.
בנוסף לשליטה באמצעות מגע באופן חופשי על גבי מסך המגע, ה-tm2 כולל עט דיגיטלי המתחקה אחר פעולת כתיבה רגילה, כמו על נייר אמיתי, כאשר משתמשים בו בתוכנת כתיבת מסמכים כגון WORD.
עוד אופציית הקלדה מתבטאת במקלדת וירטואלית המופיעה על גבי המסך.



ה-tm2 מצויד במסך מגע LED 12.1 אינץ' באיכות HD, המאפשר ניידות לצד נוחות עבודה וחווית בידור, מעבד Intel Core 2 Duo חדשני וכן כולל בנוסף יישומי מגע רבים המאפשרים שליטה מלאה במגע אצבע.

בין היתר כולל הנייד החדש יישומים כגון Hulu, Twitter ו-HP Music Store וכן תוכנות בידור כגון נגני סרטים ומוזיקה אשר תומכים במגע.
כמו כן תומך הנייד בתוכנות ניהול יומן ומיילים אף הן בטכנולוגית מגע.



TouchSmart tm2

שלומי פרייס, מנכ"ל חטיבת המחשוב האישי ב – HP ישראל, מציין כי HP מפתחת מומחיות בטכנולוגיות המגע במשך ארבעה דורות של מחשבים ומובילה את השינוי ביחס ובהרגלי השימוש במחשבים אישיים.
צ'רלס סניימן, מנכ"ל מוצרים מסחריים ב- EMEA מציין כי "ה-tm2 הינו המכשיר החדשני והמתוחכם ביותר של HP שפותח עד כה והוא ממשיך את מסורת החדשנות של HP בתחום טכנולוגיות המגע".
מחיר: החל מ- 799 יורו.

חזרה לגאדג'ט

WeSell רשת שותפים


כל הזכויות שמורות אופלי התשס"ח