המהפכה מתחילה ב-SAMSUNG

הראשונה להציע מסכי מחשב ברוחב 16:9;
צופה כי המכירות בקטגוריה זו יעמדו על 35% ב-2009

מאת הודעות לעיתונות.


Samsung SyncMaster 2333SW

קבוצת חיון, נציגת SAMSUNG מובילה את שינוי המגמה במסכי המחשב במעבר למסכים רחבים ביחס ,16:9 המזוהים עם פורמט הטלוויזיה.
הדגם הראשון שישווק בישראל החל מתחילת השנה הוא Samsung SyncMaster 2333SW. מדובר במסך LCD ברוחב 23 אינץ' עם ניגודיות של 1:20,000, זמן תגובה של 5ms ורזולוציה HD מלאה של 1920x1080. סמסונג מעריכה כי מסכי המחשב ביחס 16:9 יהוו 35% ממכירות מסכי המחשב בכל העולם, בשנת 2009.

רזולוציית HD מלאה הופכת את המסך למושלם לצפייה בתכני HD וסרטים הצרובים בטכנולוגיית blu-ray.
בזכות ממדיו החדשים של המסך אין צורך בהתאמת התמונה כדי ליהנות ממלוא רוחב המסך ללא שוליים מיותרים.
בנוסף, מתאים הרוחב החדש לעבודה משרדית, המאפשרת קבלת טבלאות בצורה מלאה ללא צורך בהזזת העכבר ימינה ושמאלה לקבלת נתונים.
במסך משולבת תוכנה Multi-Screen הבלעדית לסמסונג המאפשרת לחלק את המסך בו זמנית לעד 9 חלקים שונים.



במסך משולבות טכנולוגיות ייחודיות ל-SAMSUNG בהן טכנולוגית MagicBright3 המאפשרת להתאים את כיוון בהירות המסך לעבודה עם קבצי טקסט, גלישה באינטרנט, יישומי וידאו ומשחקים.
טכנולוגית MagicTune מאפשרת שליטה, בלחיצת עכבר, על התאמת הבהירות, הקונטרסט ורמות צבע התמונה.
טכנולוגית Color Effect משפרת ומתאימה את הגוון והרוויה של הצבעים לקבלת תמונה חדה ובהירה יותר תוך התאמת יחס הניגודיות. וטכנולוגיתImage Size המתאימה את גודל התמונה למסך לקבלת תמונה ללא עיוות.



למסך Samsung SyncMaster 2333SW בגודל 23 אינץ', זוויות צפייה של 170/160 מעלות והוא כולל חיבור אנלוגי RGB, דיגיטלי DVI עם HDCP ו-15pin D-SUB.
המסך מתאפיין ברמת גימור גבוהה וויזואלית, בצבע שחור מבריק ובמראה מעוגל והוא מותאם לעבודה עם מחשבי מקינטוש.
מחיר מומלץ לצרכן:
1390 ש"ח, כולל מע"מ עם אחריות ושירות לשלוש שנים ע"י קבוצת חיון.

סמנכ"ל שיווק ומכירות בקבוצת חיון, ארמו דריהם: "זהו המסך הראשון המגיע לארץ בממדים האלה ואנחנו צופים כי לקוחותינו יקבלו בחיבוק את רוחב המסך החדש שמאפשר להם ניצול מקסימאלי של המסך, דבר שלא התאפשר עד היום".

חזרה לגאדג'ט


WeSell רשת שותפים

כל הזכויות שמורות אופלי התשס"ח